Pagini

luni, noiembrie 23, 2009

Tara sado-masochistilor

Mă întrebam deseori de ce puşcariaşii îşi înfing cuie-n cap. Probabil au aceleasi motive ca şi majoritatea românilor ce votează. Oare de ce am impresia că România este ţara sado-masochiştilor? Al cerşetorilor si degeneraţilor? Prăpădiţi dar totuşi mândri.
Românilor le place sa fie biciuiţi, loviţi, înjuraţi, scuipaţi, umiliţi. Le place sexul cu cagula trasă pe faţă. Le place sexul dur pe stomacul gol. Le place sa fie SCLAVI.
Ultima demonstraţie a plăcerilor bolnave ale unui popor trist sunt alegerile prezidenţiale 2009. Prezenţa la vot a fost mult peste aşteptari, 55%, prin urmare se poate generaliza si aplica etichete asupra intregului popor. Românii sunt precum o violată care il caută pe violator sa i'o mai traga odata. Nu este o curva dar ii place sexul violent. Îi place sa fie stransă de gât şi înjurată. Este o frustrată care are nevoie de un stăpân. Se crede mironosiţă dar la prima sculă arătată începe să saliveze. Şi nici măcar nu cere ceva în schimbul prestaţiilor sale sexuale. Este o nimfomană sado'masochistă. Punct.

Şi totul se trage de la prezenţa la vot. 55%. Mult, prea mult. Nu conteaza cine va fi preşedinte, toţi au demonstrat de-a lungul celor 20 de ani de aşa zisă democraţie capacitaţiile lor de a face bine şi frumos. Parole, parole, parole. Contează ca majorităţii ii place sexul la viteză manelistă. Să le fie de bine.

Poate vă aduceţi aminte că boborul a fost chemat şi la 2 referendumuri de dictatorul în funcţie. Lucru total imoral, dar nu este ceva neobişnuit în România, ţara curvelor mironosiţe. Şi românii au decis: parlament unicameral. Adică CC al PCR. Să le fie de bine. Sexual vorbind.

Apropo de vot si paradoxul acestuia. Se spune că libertatea este atunci când nu încalci libertăţile celorlalţi. Părerea mea este ca 55% dintre români mi-au încălcat libertatea de a trăi în România. Paradoxal. Norocul meu.

Şi ştiţi ceva? Nici măcar nu îmi mai pasă. Şi nu am să le mai plâng de milă celor care şi-o trag singuri şi îşi bagă sifilsul cu mâna.

 Dacă vă interesează cifre despre alegeriile 2009 din România: Rezultate alegeri 2009, sursa: Biroul electoral central.

sâmbătă, noiembrie 07, 2009

Ce se mai intampla in Romania?

Desi sunt plecat de abia un an si jumatate din Romania, iar  ura incepe sa se estompeze, tot ma mai incearca un sentiment. Nu-l pot defini. Iubirea fata de cei apropiati ramasi acolo? Grija fata de ei? Sau revolta fata de jegurile politice, tigania generalizata, griul continuu, oamenii nefericiti, imbecilitatea ridicat la rang de valoare universala? Chiar daca gresesc, cred ca am dreptate.
Oare ce se mai intampla in ... oriunde.

duminică, noiembrie 01, 2009

Me & my friends

Daca tot mureati sa aflati cum arat, am sa ma prezint in fata dumneavostra fara masca:

Photobucket

Si prietenii mei

Freaky liliacul
Photobucket

Spanzuratu` din Padurea spanzuratilor
Photobucket

Gigi Duru Capatana
Photobucket

SadoBucatarul sef
Photobucket

Si acum, la un BBQ
Photobucket