Pagini

miercuri, decembrie 30, 2009

Twas the night before Christmas...

Twas the night before Christmas, when all through the house
Not a creature was stirring, not even a mouse...

Photobucket

Unii dintre voi poate cunoasteti acest poem (eu recunosc ca nu, dar fetita mea il stie). In versurile superbe de mai sus, autorul vrea sa ne transmita linistea de dinaintea Craciunului, cand pana si soarecul era adormit. Dar ala era un soarece din poveste, al meu, cel real, era la colindat pesemne, ca nu-i mai taceau picioarele. Ba mai mult, dupa petrecerea de  craciun mi-a lasat si mizeria de dupa sub chiuveta. Mancare si bautura multa, ca asa-i de sarbatori.
Si cum spuneam eu ca am primit de la mosu` de mancare, asta era cadoul meu de anul acesta, m-am trezit si cu Ratatouille pe cap.
 Dar soarecele de pe tort a fost curajul acestuia astazi de a se arata si la fat(z)a. Cred ca stia el ca se pregateste masa mare de Revelion, ne-a ghicit el ca suntem ceva vit(z)a de neam romanesc. Sunt convins ca a vrut sa ne ajute, dar mai mult se incurca printre picioarele noastre. Asta sigur este Ratatouille.



Il mai las cateva zile sa traiasca in puf (ca faina si cartofii i-am inchis in loc sigur).
Ne revedem la ANUL SI LA MULTI ANI. Tot in Canada, Missisauga, Ontario. Si pesemne cu alte si alte aventuri frumoase. Ca cea de mai sus.

duminică, decembrie 13, 2009

De ce nu ninge in Canada?

Suntem deja aproape de mijlocul lui Decembrie , craciunul se apropie si a nins doar o singura zi. Prognozele nu sunt incurajatoare. Cald (daca poti spune asa la -5) si soare. Cam asta se anunta de Craciun. Sa speram ca Mosu` va aduce cu el si zapada.
Oricum, anu asta va ninge putin in Canada. Frig, dar nu si zapada. Asta este, poate la anu`.

joi, decembrie 10, 2009

Au votat si in Zimbabwe

Pentru toti care inca cred ca America a influentat rezultatul alegerilor le spun pe fata: ori sunteti prosti, ori nu stiti sa cititi, ori luati din zbor tot ce auziti.
Si acum demonstratia.
Desi procentul a fost undeva la 80% pentru Basex, cei 3000 din Canada plus 8500 din State care au mers la vot nu au cum sa  se puna la tranta cu masa uriasa de turisti romani din Spania si Italia (undeva la 79.000 de capete). Sa nu mai punem si Moldova (republica) la socoteala, cei 12200 de moldoveni votandu-l in proportie de 95% pe Pastratorul vinului, Popeye the Sailor. Probabil ca au un lucru in comun, placerea de a consuma. (sursa http://www.bec2009p.ro/Documente%20PDF/Rezultate/Rezultate%20finale%20turul%20II/tur2_strainatate.txt )

Acum m-am linistit si ma intorc la problemele mele cum ar fi masina dusa la mecanici care imi gasesc o gramada de bube sau ca din ajunul craciunului am ramas fara slujba.

Sa traiti bine.

marți, decembrie 08, 2009

Sex la viteza nonstop: 60%

Asta este poporul nenorocit roman. Sarac dar mandru. Mandru ca poate alege intre doi cacati. Cacatul meu este mai bun. Ba al meu. Sa va fie de (traiti) bine.

Am spus candva ca romanul este ca o violata care il cauta pe violator sa i-o mai traga odata. Nu am prevazut pericolul tranformarii. Acum este o curva. Si ce-i mai place ritmul de manele cica lica cichi ta. Si sexul oral la viteza nonstop.

60%. Asta este procentul de masochisti. De fapt sunt disperati. Infometati si dezbracati. Imbatati cu sperante. Drogati cu promisiuni. Redusi la stadiul de amibee.

Dar daca ei sunt fericiti asa, am sa zambesc amar.

Porcul este fericit scaldandu-se in  noroi. Dar Ignatul se apropie.

Craciun fericit. 

sâmbătă, decembrie 05, 2009

Si totusi, exista Mos Craciun?

Da.
Mos Craciun exista. L-am cunoscut. Sunt eu. Pe vremuri era tata. In alte vremuri erau bunicii. Copilul meu va fi la randul sau. Insa comertul asta idiot si nebun il omoara.
Va rog, nu-l omorati pe Mos Craciun. Este ultima reduta a frumusetii unui pamant deja bolnav de ura. Il vrem viu, macar o singura zi pe an.

Te rog Mos Craciun, cadoul tau pentru mine esti TU.

LAST EDIT. Sa ma scuze Mos Nicolae, ca de ziua lui nu-l amintesc. Dar ghetele mele au fost murdare , totusi iti multumesc pentru aripile fiicei mele. Sa ne traiesti.

marți, decembrie 01, 2009

Last edit. Canada la vot

Sa revenim. Canada este protocalie, au votat 60% cu Base. Ma intreb de ce? Nu, nu de ce au votat cu el, ci de ce au votat. Pentru bunica din tara, sa-i creasca pensia? Am sa-i dezamagesc pe aia care mai spera cu pensia, nu numai ca nu va mai creste (de 10 ani se plateste din imprumuturi externe, deoarece bugetul de asigurari sociale nu este sustinut de economie, adica de "clasa muncitoare" pentru ca ea este "sublima...dar lipseste cu desavarsire") ba s-ar putea sa mai si scada. Dar vorba batranului, nu conteaza cat este de mare ci cat este de LUNGA. V-ati prins?




Canada a votat. Aproape 1700 de romano-canadieni au mers la vot. Ii intreb si pe ei (retoric, va rog, nu imi raspundeti) : de ce? Posibil de plictiseala. Ii inteleg. Sau speranta ca se vor intoarce. Drum bun. Si sa traiti bine. Probabil veti spune, dar ce puitini au fost. Normal, ca ai doar 4 sectii de votare una in Quebec (montreal), 1 in Ontario (toronto), una la granita dintre Quebec si Ontario (Ottawa) si una , unde? Taman in Moncton, NB. Nu stiu ce comunitate de romani este acolo, dar sunt convins ca este mai mica decat cea din Vancouver , unde avem si consul fara consulat. Cica tine sedintele la hotel, in special in probleme de igiena trotuarelor.



Astia isi bat joc de voi si voi tot la stampiula.