Pagini

luni, august 30, 2010

Bogati si saraci in Canada

Am citit un articol intr-un ziar de si cu nume de hartie igenica (evz) cum ca ce bogati "este" unii in canada si ce saraci "este" majoritatea. Si cum o ciumpaloiaca cu liceul terminat nu-i ajungea salarul.

Ma enerveaza teoria cu "noi castigam numai 10$/ora". Pai daca nu esti in stare de mai mult, eu ce sa-ti fac? Am vazut cateva zeci de resumeuri (adica CV-uri) facute de canadieni si hindu-paki scrise total aiurea, fara cap si fara coada, fara sa respecte nici o regula, ce mai, varza. Eu macar am avut bunul simt si m-am interesat cum se face dar unii sunt aiurea rau de tot. Si au pretentia sa aiba milioane. Nu mai spun  ca TH (tim horotns) si junkfoodurile costa mult mai mult decat daca ti-ai face mancarea si cafeaua acasa. Asa ca sa nu-i mai vad plangandu-se. Auzi, cu liceul si fara skill-uri vrea mai mult de 10$/h. Imbecili.

Despre bogati. Bravo lor. Eu daca nu pot, nu pot. Daca as putea, nu as fi? Dar cum invidia este una din caracteristiciile de baza ale omului, nu ma mira ca apar tot felul de frustrati si retardati care isi dau cu parerea.

Asa ca fiecare cu norocul lui si cu lucrul manual. Ca din lucrul manual nu ies copii.

miercuri, august 25, 2010

Duminica

Duminica ....este ziua în care am să-mi aştept fetiţa la aeroport. Vine ACASA.
Dupa  şapte săptămâni...in românia, se întoarce, in sfârşit, acasă.
Va fi emoţionant (cred).

Mai sunt 4 zile.....

sâmbătă, august 21, 2010

Astazi nu este ziua mea de a-mi păsa

Mi-am atârnat un slogan de gât "It is not my day to care"
De fapt este un tricou de care toata lumea se leagă. Da băi, nu-mi pasă de tine, de măta sau de toata familia ta si de unde mama mătii eşti. Eşti din africa, mars . Eşti din romania, ce-i aia. India? Aha , tzigan. Să vă fugareeessc. Nu-mi pasă......Ma pşşşşş pe toţi şi toate..ca pşatul este original....vine de la origini, are si proprietăţi curative. Pe cuvant de cercetaşşş.
Eniuei, mă cam deranjează faptul că fiecaruia îi pasă de ce beşesc eu. Eu beşesc, daca nu-ţi place du-te şi miroase sub bratz în altă parte. Simplu si muiove. 
Să revenim, i-am zis unui indian ca ţiganii sunt made in india.  Şi el m-a făcut ţigan, că cică a citit el pe net ca romanii sunt ţigani de fapt. Sa-l fu în gură. M-a făcut indian. Şi nu mănânc curry. Şi beau de sting. Şi  nici măcar nu cred in krishna saum apolodor nirvana..  Nici măcar nu fack diferenţa între paki si hindu.  Arată la fel. M UE.
Cu dragoste-n gura de la mine.