Pagini

sâmbătă, martie 26, 2011

Bosnia 2 Romania Manele

Plm, dupa un secol care a durat cam vreo 2 ani mi-am zis sa ma uit si eu la un meci de fotbal cu 11 romani pe  teren. Eram curios daca tot asa sunt jucatorii, adica anemici si drogati... si am ajus la concluzia ca da.

Deci, ca un bun roman, am coborat la basement (adica ceva care se traduce ca pivnita, beci, dar este de fapt o chestie mishto unde poti sa petreci, sa faci sex si sa te imbeti cui), am dat drumul la proiector, sistemul audio 5+1, am gasit meciul pe internet, m-am pus confortabil pe scaunul zero gravitate (cred ca cea mai tare inventie de la racheta incoace) , cutia de gosser desfacuta, fistic si durere de cap. Totul pregatit pentru meciul secolului pentru mine , bosnia hertzegovina cu romania.

Bey, ce joc de glezne a la Gutza avea Mutu (probabil ca inca era sub influenta aspirinei), ce fundasi gay (a se observa caterinca), ce mijloc de viespe, asa de subtire ca nici nu se vedea...mishto, uitandu-ma la echipa "reprezentativa" a romania relizam cat de adanca este infipta in intelectul prapaditilor manelismul carpato-dunarean. Dansul din buric executat pe fluieriturile galeriei bosniace era insa execrabil. O echipa de manelisti de mana a doua. Aaa, sa nu uit sa va spun, nu imi pasa ca au pierdut. Era normal, uman si logic. Ma deranjeaza insa mersul pe jos. Prea multa pierdere de timp. Mie ciuda ca au pierdut, acuma criticile mele par normale.

Cine a jucat bine? Fundasul Rapa care a stat insa mult prea pe fund, si portarul Pantilimon, care desi a luat 2 goluri, a fost cel mai bun....va dati seama cum erau ceilalti.... daca le-as zice cizme as jigni cizmele.
Mutu figuratie de figurant, Marica , desi a dat 1 gol frumos a fost ca de obicei gol pe teren, restul cizme...scuze, iar am jignit cizmele.
Sa nu uit de Lucescu Jr... de fapt ar trebui sa -l uit, ca nu a avut nici o vina, asa e el....vina a fost a celor care l-au adus.

Deci urmatorul meci, peste vreo 2 ani...

Ma duc sa aduc lemnele de foc si sa pregatesc semineul , ca am musafiri , doua poloneze bune. Nu am sa le ard, ca este sotia de fatza, dar pot doar sa mi le imaginez in flacari?

vineri, martie 25, 2011

Ftui, e frig din nou

O Canada... e sfarsitul lui martie cu -10 grade celsius ... acuma cateva zile am iesit in curte sa pregatesc terenul pentru araturile de primavara, cand bang, big bang, in doar 10 ore zapada a ajuns la 30 de cm...pe alocuri.

Predictia termo pe weekend...foc in soba cu cognac

miercuri, martie 02, 2011

Baby, I`m back... domo arigato

1st. La multi ani de ziua mea, ieri am implinit 34 de ani...gamias ce am mai imbatranit, fire albe tata are...

Am promis ca o sa ma laud cu faptele mele eroice din 2010, stiu ca sunt curiosi (vreo unu sau cel mult doi) ce mama masii am mai facut prin zona ex-crepusculara...

Dar...prima oara, sa va povestesc ce am mancat ieri. Ieri am mancat cu betele. Bob cu bob. Cu stanga. Si sunt tare, se uitau japonezii la mine si nu le veneau sa creada ce dexteritate aveam in degete...Imi place sushi. Alot. Si am descoperit sake-ul cald...o minunatie. Te cam ameteste daca il combini cu bere, dar da-o in pasarica ("uat da fac") asta era si scopul ...domo arigato.

M-am intors pe blog ca cica nu am mai scris de mult, pai dar daca nu am ce sa scriu? Aaa, sa va povestesc despre cum mi-au futut vinerea trecuta sefii la lucru? Sa-i bag in pzd (ar vrea ei) de redusi, pai eu imi rup cocoasa pentru dezvoltarea multilaterala a capitalismului salbatic si boul ala roscat urla la caratorii cu sacii ca de ce nu-i gata treaba de birou... sa ma cac in botul lui. Na, ca ma sterg acuma. Ba boule, io sunt necalificat, de ce plm mea te astepti sa-ti fac la timp treaba cu hartiile? Am zis ca plec, dar m-am razgandit, mai stau pana la anu sau pana ma da afara. Care vine prima...

Anu` asta se insoara fratemiu asa ca trebuie sa pun dolar pe dolar, ca am nunta. Si numai transatlanticu`ma costa doua luni de hamaleala la iadu`de servici. Unde mai pui si daru`...Am aflat ca la o saptaman dupa se mai marita si o verisoara. Asta -i cu intentie cred, ca cica vine "varu`de la canada". Daca-i pe gratis, ma duc. Sau  le impart daru`, jumi-juma. Pai daca ma vor acolo, sa sufere.

Mi-a cumparat sotia un joc pentru calculator. Bioshock 2. Stie ca-mi place sa omor monstrii. Ador sa le vad sangele si creierii imprastiati pe tot ecranul , dar am obosit...Si pare ca este o metoda sa scape de mine...cred ca are un amant. Numai sa nu fie tzigan (adica indian) ca astia put, dar put... De urmarit.