Pagini

marți, iulie 24, 2012

60 h

Gam-i-as p...a!... Saptamana trecuta am bagat 60 de ore de hamaleala. Record personal absolut.... ce naiba , doar sunt alb. Albii nu lucreaza atata.Fac albii de rusine. Ei nu lucreaza , ei fac bani. Dar e nevoie, ca cica am shutdown 4 zile-n august (nu va spun exact cand, sa nu ma sunati sa veniti in vizita). Si e fara bani, ca mi-am uzat concediul in romania, la nunta la fratele meu. Partea infecta este ca s-a obisnuit shefu, si acuma ma cheama in fiecare weekend. Mai da-l in p...mea, da` ce -s eu... hindu? Ca asti-s veniti aici sa faca bani, la 50 de ani se retrag pe Gange. Eu trebuie sa ma conserv pana la 67 si sa mor la 98. Fuck you.

vineri, iulie 13, 2012

Vineri treishpe

Azi e 13 si e vineri... yupiiii.... si mi-am luat zi libera ca-s bolnav. De Lene. Boala asta se trateaza cu somn si bere. Sau viceversa. De fapt am fost la un interviu. Sau negociere. Sau nu stiu cum sa-i zic. Mi-a aranjat-o prietenul meu, dar pentru ca nu-mi citeste blogul nu am sa-i zic numele. Sic.Cica sunt genial, frumos si modest. Si sunt.
Si cum in viata nu totul este gri, ci mai sunt si pete de negru si alb neclar, sunt in cumpana. Pe un picior si ala beteag. Nu ma pot decide. Doar ca sa faceti o comparatie, locul unde lucrez acuma este doar la 5 strazi distanta. 5 minute cu masina, asta daca prind rosu` la semafor. Unde planuiesc sa plec este cam la 50 km distanta. 50 minute normal, o ora jumate in rush hour. Adica regular. Nasol. Cand i-am zis cam cat castig , gagica a zis ca se mai gandeste. Ca nu poate sa-mi dea la fel, dar exista sperante pentru viitor. O sa fiu mare, zice ea. Se mai gandeste,  dar sper nu prea mult, ca mai am oferte. De pace.  I-am zis sefului meu ca plec. Si departe. Mi-a zis ca nu-i o idee buna, mai ales in iarna. Sunt convins. Apoi l-am intrebat daca nu ma da afara, sa fie mai frumos.  Cica nu am nici o sansa, nu in anii urmatori. E mult de lucru, iar la mine la scarbici, numai sa invete unul ce sa faca ce fac eu ii ia in jur de 6 luni pana la un an. Fara gluma. Oricum, mi-am recitit resumeul. Mey baiatul, pai sunt bun. De pus la foc mic.
Astept sfaturi. Da` nu sariti toti o data ca blocati serverul.
Iubeste eu la toti.

luni, iulie 02, 2012

Canada dei. Spania dei.

Duminca,  1 iulie, Canada era in mare sarbatoare. Era ziua ei. Cu tort si artificii. Asa ca m-am trezit foarte de dimineata, adica noaptea tarziu si am iesit la balta. Am hranit pestii si m-am intors. Exact la timp sa vad meciul cel mare. Spania versus Italia. Un meci bun, cu italienii in corzi si pursangele italian mario adormit, probabil de la prea multe spaghetii cu apa. Toreadorul Torres a bagat adanc si rasucit piciorul in Buffon, ramas bufon dupa 4 bombe-n spatele coorului. A castigat cine a fost mai bun. Asa cum si buna a fost berea. Si multa. Seara la un gratar. Apoi, tarziu, am ajuns , printr-un accident de avion (adica eu eram avion, mai mult planor) direct in mijlocul unei petreceri de jamaicani. Cu muzica, corona si cooruri. Am dat si eu din coor putin si am plecat acasa. Sa ma certe nevasta. Pe buna dreptate. CoCoorul meu trebuia sa stea acasa. Right? Right. 
Deci o zi a Canadei asa cum trebuie: wild, beer and reggae. Iar Spania ... pai astia au luat cupa, si eu cu ce raman? Cu amintirile. Dar numai pentru cateva zile. La noapte ne vedem la munca.
Vox poPuli... Vox Canada& Spain Dei.
Ciao.