Pagini

duminică, martie 03, 2013

Acum 36 de ani, intr-o marti, de martisor.




     S-a-ntamplat. Demult. De tot. Pe cand se potcoveau caii cu potcoave de cal. Cica-ntr-o marti pe la 10 am iesit afara, sa vad si eu ce mare minune mai este si lumea asta. E mare. Dar nu minune. Nu mai tin minte daca am plans sau ras, nici mama, dar sigur sunt de vina de marele cumtremur din `77.  Rau am fost, dar m-am cumintit pe parcurs. Atatea boate am luat in spate de la viata incat ma doare couru. Inca mai iau, dar a devenit o placere masochista. Ca si durerea de cap si greata de dupa o seara de single malt cu becks. Acuma ma derg cu becks si mai tarziu cu single malt.
    Numar magic, 36.  Abia astept sa ajung la 69. (rasete pe fund al)... Nu ma refer la pozitie, ci la varsta la care ma astept sa ma pensionez, sa fac ce mi-am dorit de mult. Sa ma plictisesc. Ftui in 69 de pozitii...Da mane, aici in satucul in care locuiesc, nu se iese la pensie ca in Roma nia, cand vor muschii tai. Aici batranic-ior incepi sa fii pe la 70 , nu la 45. Deci mai am sa sclavagesc, mama lor de hoti corporatisti, eh!
   Am revenit pe blogosfera. Mama ce mishto suna. Si eu sunt un bloger. Cool. Er.  Pila. Am glumit. Sunt doar un tip care scrie aiureli intr-un spatiu virtual aiurit. Am ramas dator cu povestile de craciun si cele de revelion , plus cacatu` de la lucru.  Mi-e ciuda pe nepututul meu de ma ridica (inca) de pe jos. Eu vreau. Dar el nu si nu. Si sunt invidios pe (ne)cunoscutii mei care sunt mai destepti decat mine. Dar eu sunt mai TANAR, ciuda ciuda mamaliga cruda.
  Deci ieri am avut musafiri, ca aveam nevoie de cadouri. Eu as fi vrut sa vina mai multi, dar am obosit sa invit lumea la mine si sa nu vina, ca sa nu cumpere cadou. Mie imi place cadoul. Daca vreti sa ma faceti fericit , aduceti-mi cadouri.
    Pot sa ma laud? Ca e ziua mea si pot. Mie imi palce sa ma laud. Nu ca sa ma dau mare ci ca sa arat lumii (pe care stiu o suta de procente ca nu o intereseaza) ca ma simt bine. Unu. Mi-am luat TV. Led 3D de 55 inci si SMART pe deasupra (macar el), in pmea. (rasete in fund al). Doi. Am colesterolul mic. Inca. Si ficatul e ok. Inca. Si nu sunt alcoolic. Inca.
     Cum testez eu alcoolismul? Nu beau o saptamana in februarie a anului curent. Daca intru in sevraj, imi iau valiza si marsh la doctor. Daca am pofta de munca, imi iau valiza si marsh la doctor. Daca nici una nici alta, a mai trecut un an frumos.
     Acum 36 de ani. De Martisor, mama se chinuia. Apoi s-a chinuit inca multi ani, in special cand am fost adolescent. Ca toti adolescentii, eram o problema. Rocker. Doua cuvinte: Pleata si votca (saniuta). O data (rasete in fund al, nu numai o data) am venit beat acasa. Mama mi-a tras o palma. Nu mi-a placut dar avea dreptate. De atunci m-am lasta de baut. Vodca. Am trecut pe tuica.
     A fost ziua mea. Mi-am luat doua zile, ca de cand s-a schimbat inclinatia axului pamantului zilele sunt mai scurte, doar orele de munca sunt mai lungi. Acuma sunt in a treia zi. E tot a mea. Trei zile, ca nunta la olteni.
      Vreti si poze?
1 Martie. Vin spumos si foc la semineu.













2 Martie. Coltu` Alb cu bauturi. Inaine.



 La multi ani, multumesc frumos.