Pagini

marți, iulie 15, 2014

Layoff

Ma intreb cati oameni sunt fericiti ca sunt dati afara de la munca. Nu conteaza, eu sunt. Azi am primit plicul cu instiintarea ca serviciile mele nu mai sunt necesare. Yupi. Astept scrisoarea asta de vreun an. Pai cat sa mai stau hamal in gara? Dupa 5 ani, cred ca este cazul sa merg mai departe. Cum se zice , un sut in cur un pas in fatza. Prefer sutul in cur , ca la cate suturi in coaie am luat, asta e mai moale. Curu. Si da, voi cetetorilor, nu plangeti pentru mine (nu ca ati face-o, sau faceo), ca eu sunt fericit si linistit. Un alt drum am in fata. Un drum greu, dar la capatul caruia am sanse sa chefuiesc. Nimic nu e sigura, nici moartea, ca cica unii invie iar altii se reincarneaza. Eu ma reinventez.
Acuma, pentru o perioada, astept oferte de pace si bere pe gratis.

Chers, mate!

duminică, iulie 06, 2014

Wasaga Bitch

Din intamplare, caci plecasem vineri aiurea cu soatza la drum, si nu stiam unde sa mergem, am ajuns la wasaga beach, o balta mare cu valuri si nisip. In sase ani si ceva de cand gravitam in jurul orasului de bastina nu am reusit sa atingem pragul social de sus si sa ne scaldam picioarele in apele calde si dulci ale wasagai. URAAA. Am chekuit si acest deziderat.
Aventura? Da. Cand italianca de la motel ne-a cerut 200 $ pe o camaruta. Cat? Eu sa lesin, soatza, o luam. Camera. Ce ai fata cu nervii, ti-a crescut patronu` salaru` si eu nu stiu? Lasa pretene, ca au piscina cu apa sarata si calda plus hot tup (in limba canadiana, noi ii spunem jacuzii). Si ne da si cate un lantisor de aur la plecare? Nu, doar un calduros "la revedere" .
Dar a fost frumos, Plaja, soare, fete in bikini, apus de soare, fete in bikini.