Pagini

luni, noiembrie 17, 2014

Coca-Cola si McDonalds

Spre rusinea mea, rusine spalata cu un pahar de vin de casa, nu am votat. Stati sa-mi pun casca de protectie. Ok, puteti incepe sa aruncati cu pietre. Sau nu, ca a iesit "neamtu", Sau asa cum imi place mie sa-i spun "Santa Klaus".  Si euu poate l-as fi votat, cu o singura conditie. Independent. dar asa? Avand in spate curvele politice numite PNL si PD, care s-au incuscrit, maritat, regulat, scuipat , iar iubit , regulat, spermat cu PSD. Threesome, Orgie. Scarba maaaaa! Iohannis sustinut de Udrea and Ba? WOW.
Dar imi place optimismul general. Am invins! Ouau. Chiar asa? Ce ati invins? Ce ati castigat?
Stop. Sa nu care cumva sa ganditi ca l-as fi sustinut pe Micky Mouse Ponta. O lepra politica care a supt la P...arerea unui criminal in serie de cea mai joasa speta, Ion Ilici Iliescu.
Intreb si eu, asa, ca dupa razboi viteaz cutreieram, daca Klaus (Nicolae, pe romaneste) ar fi candidat independent, ar fi avut vreo sansa? Vreo 2-3 %, cel mult. Deci voi astia, nu ati votat cu un OM ati votat cu niste partide corupte, manjite si ipocrite. Care au avut acces la masina de propaganda. Au avut bani negri sa plateasca presa (libera). Ca si ceilalti dealtfel, pierzantii.
Va rog, nu ma puteti pune sa aleg intre otrava Coca-Cola si gunoiul McDonalds, doar pentru ca au bani de reclama si reusesc sa pacaleasca turma prin manipulare si persuasiune.
Prefer o slanina buna afumata si un pahar de palinca. Asa, romaneste.
Peste 5 ani, am sa candidez si eu. eL O eL.

Last edit.
Respect pentru cei care au votat, indiferent cu cine. Traiasca Presedintele, Traiasca Romania, Traiasca si Poporul.