2010. Octombrie. O superba toamna in Canada, mai exact Mississauga-Ontario. Ziua recoltei. Placinta de dovleac si mere stropita din belsug cu vin alb.
Si cum am pescuit un curcanel ieftin ieftin de la grocery (adica "alimentara" de pe aici) de vreo 5 kilograme net, ne-am (raz)gandit ce sa facem cu el. Personal eu l-as fi donat la Value Village dar bucatarul a zis ca o sa le stea in gat. Asa ca ne-am decis sa-l aranjam in cuptor cu umplutura neaosa de ficatei.
Arata cam singurel, asa ca am zis sa-l impartim. Am luat cartea de (sub) telefoane am deschis-o la intamplare si am invitat cativa prieteni la degustat.
Happy thanksgiving day!
5 comentarii:
Curcanul arata foarte bine la fel si celelalte bucate, pacat ca nu sunt in cartea de telefon din satu' tau. :)
ce fain arata fript-anul, mmm, parca si miroase bine! fain obicei la americanii astia...
La mine n-a ajuns nici o invitatie, nici de la tine, nici de la autoritati.
Happy thanksgiving day! Anyway! :D
Nu ai avut noroc anul asta. Poate la anul cartea se deschide la pagina cu numele tau...cine stie...plus ca s-ar putea sa creasca mult in greutate.
Pai ce vrei sa il trimiti la Gym, sa se faca mai mare...sau ai de gand sa bagi ceva hormoni in curcan :). Am incercat sa fac si eu anul asta curcan la cuptor dar parca al tau a iesit mai bine, felicitari.
Trimiteți un comentariu