Pagini

joi, noiembrie 01, 2012

Zombu`




Anu` asta am fost costumat in "muncitor la fabrica".

Nu am poze cu je-mois, dar...aici eu locuiesc... (spooky sau nu?)


7 comentarii:

Universul meu magic spunea...

cripy man :))... dar arata fain :)

Mowgli spunea...

Foarte tare. Am vazut pe aici o casa innegrita toata cu niste mantii din alea de stafii negre cu cap de mort. Aia m-a cam speriat. In rest, asta e fain cand stai la casa, ca iti pui crizanteme in fata :).

Chrislord spunea...

la anu` va fi mai tare...si al anu` si mai tare... si tot asa

Mowgli spunea...

Care e secretul lui "tot mai tare de la an la an"? Zi si la mine te rog.

Chrislord spunea...

Pai daca e secret, cum as putea sa-l divulg? Dr iti dau un indiciu : "cate-un pic pic pic"

Anonim spunea...

Chrisloarde, daca nici tu care erai asa constiincios nu mai postezi pe Mtl.Ro chiar ca-i dezastru...

Stiu ca nu stai in Coibéc da' uite ce mesaj am primit pe privat de la un user ca raspuns la poll-ul meu unde-i intrebam daca, comparativ cu acum un an, in general, situatia e mai buna sau mai rea in Coibec. Iar eu care ma uit la tine ca un reper, vreau sa comentezi sau cel putin sa stiu daca subscrii
Voila !


<< apropos de pollul tau, iti scriu aici ca nu pot scrie public pe site, fii sigur ca e mai rau, merge in jos cu fiecare an. nu numai saracia creste, se inchid f. multe comerturi, de la o zi la alta, miscari sociale si toate astea pe fondul a enorm de multa lume, prea multa lume pe care au primit-o tembeluii astia de canadieni cu politica lor aberanta de imigrare. asa ca fa-ti socoteala cum e.
si viata aici e f. scumpa, anormal de scumpa si sunt multe pb, oameni reci, neprietenosi, clima dura. viata este relativ aseptizata si artificiala, vei vedea. >>

Chrislord spunea...

unii sunt nste zombi, iar altii au creierul mancat de acestia...
la mine pe Marte, e bine... cam ducem lipsa de oxigen, dar daca respiram in punga e ok. pretul la mancare este la fel ca cel de pe Pamant, deci nu ma plang. Si decat pamanteni falsi mai bine martieni reci. Daca se poate cat mai reci. Ca berea.

PS. eu nu mai scriu de mult pe forumuri...mai intru pe unul, dar din ani in pasti. nu prea citesc nici bloguri , decat asa , ici pe colo. din fericire am un job si o familie care imi ocupa tot timpul.