Pagini

vineri, aprilie 29, 2011

Royal Weeding Sucks

M-am saturat. Sunt asediat. Nunta masii, ca parca au inebunit oamenii, irational. De 2 zile in jurul meu se vorbeste doar de corcodeala alora. Da-o-n regalitatea masii, ca deja poluati. Asta este polutie intelectuala. Deschizi radioul, nunta. Aprinzi televizorul (unde-i stingatoru`?) , nunta. Pornesti calculatoru` , bagi un google , nunta. Intri pe forumuri de romani canadieni si viitori, nunta. Pana si punjabi, prietenii mei elefantii, m-au luat la intrebari daca ma intereseaza nunta.

Lumea se trezeste la 5 am  sa vada nunta. Beau ceaiuri englezesti si imbraca pijamalele noi, de ocazie. Alea le imbraca numai de 2 ori in viata, va las sa ghiciti cand, si odata este la nunta.

La scoala la fiicamea le-au zis copiilor sa poarte haine de gala, ca se-nsoara printu` si printesa. Pupa broasca, baaaa.

Il stiti pe Corcodel? Tziganu rrom de peste drum, fostul meu vecin din romania. Numai ala a mai reusit sa ma duca la exasperare. Baga manele ziua/noaptea non stop si la maxim, de ma urcam pe pereti, nu stiam unde sa ma mai ascund. E la fel cu nunta lu ciurucurel asta si  ciuribura aia. Dati incet la manele!

E mai rau decat gripa aviara. Si se ia mai repede. Am cautat vaccin, dar astia inca nu au facut. Asa ca am sa iau o vitamina C, poate ca nu am sa ma imbolnavesc si scap de epidemie.  

 Prostestez impotriva nebuniei nuntei regale. NUUUUUUUUU

1. NU ma intereseaza, asa ca lasati-ma in pace.
2. NU-i cunosc pe respectivii, si viceversa. Nici macar nu le stiu numele.
3. NU am fost invitat.
4. NU sunt mai satul nici mai frumos daca admir , critic, iubesc etc royalitatea masii.
5. Nu am nici o vina ca aia se corcodesc.
6. NU castig la loto.
7. NU am zi libera platita si nici nu-s scutit de impozit.

 A luat-o razna si Google:
In februarie se insoara fratelo.... sa mor daca nu o sa va inebunesc cu nunta lui, sa vad daca o sa va placa.

Deseara am party la " underground" , o sa beau ceai si o sa dansez vals pe Sex Pistols (God fk the Queen). hahahahahaha (google translate: LOL)

3 comentarii:

gabriela spunea...

hey, chrislord,

si eu am stat cu ochii in laptop fiindca, la ora aia eu le pregatesc pachetelele la baieti. da mi-a placut sa 'privesc nunta', insa fara pregatiri si manele. nu stiu de ce, poate am imbatrinit... nu-mi place ideea de royalitate, cum spui tu, dar a fost interesant de vazut la tv, macar de curiozitate. insa aici nu a fost asa mare vinzoleala si cred ca stiu si de ce :), este o provincie vorbitoare de franceza, totusi.

Chrislord spunea...

daca pun si nunta mea pe blog crezi ca o sa stea toti gura casca privind-o? eu nu cred.

gabriela spunea...

nu toata populatia globului, dar sigur vor fi niste oameni care s-ar uita, sa fii sigur. astfel de chestii sint in firea curioasa a omului...