Pagini

miercuri, septembrie 16, 2009

Copyright

Mai tata mai, am auzit o imbecilitate mare mare de tot. Nici nu ma mira. Este simplu, cand frustrarea depaseste cota, depresia se tranforma in nebunie.
Idiotenia este ca daca eu lipesc un afis cu "pierdut inteligenta" pe un stalp, se zice ca stalpul devine proprietarul afisului. Ca de aia este stalp, sa stea in sus.
Deci ce scriu eu aici pe blog este proprietar blogul, ca mi-a facut un car de bine.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Proprietarul stalpului devine proprietarul afisului. Ala care a platit sa fie stalpul acolo are dreptul la afis. Ce dracu e asa de greu de inteles? Daca aia de la emigrare.ca sau ce dracu o fi vor sa "dea o lege" ca au dreptul sa taie si spanzure pe forumul LOR, pe care tu esti GUEST si POTI sa postezi sau NU, STIIND care sunt REGULILE de pe forumul ala, asta e; nu iti convine, nu mai postezi. Bai, dar ce oparit esti. Cale batuta.

Chrislord spunea...

Toasu Anonim, forumul o fi a lor, dar Ceea ce scriu este AL MEU, si raspund pentru afirmatii. Nu forumul raspunde, ci userul. Inteles sau nu? Si legal, eu am dreptul intelectual , nu stalpul. Inteles ori ba? Ca este OPERA mea, ei sunt doar suportul, hartia. Inteles? Acuma este adevarat ca exista o conventie si reguli de urmat si respectat, si ca daca ei spun bye apoi e bye, ca e suportul lor, hartia lor, stalpul lor. Dar ceea ce SPUN imi APARTINE pe de-a intregul. Inteles? BAnuiesc ca NU, dar nu-i bai, sunt multi ca tine. Prea multi.
Apropo, comentariul tau imi apartine. Asa ca cale batuta si tie, ceea ce ai scris aici poate fi folosit impotriva ta.

Universul meu magic spunea...

Vezi ca a mai incercat cineva acu ceva timp schema asta >Din pacate nu tine . A fost un caz in State .O pustoaica de 16 ani (cred) a postat o poezie denigratoare la adresa orasului in care traia pe internet (blog cred ) .O profesoara de unde invata a luat-o de acolo si i-a publicat-o . Reactia orasului a fost urata la adresa familiei .Familia a incercat sa dea in judecata profesioa si revista respectiva dat Curtea a hotarat ca atat timp cat poezia a fost pusa pe internet , fara a fi protejata INAINTE de legea dreptului de autor ,creatia nu apartine nimanui si poate fi folosita de oricine .
Din cate stiu familia a trebuit sa paraseasca orasul urmare a reactiilor de izolare din partea celor de acolo .
Asa ca ...daca vrei sa-ti apartina ceva intai il protejezi pe cale legala nu il postezi pe internet...

Chrislord spunea...

ela, pardon, despre ce SCHEMA vorbim? sa mor si sa ma tai in 4 daca imi dau seama despre ce scheme si strategii discutam.
doi. ai mare mare dreptate, este EXACT asa cum ai spus in ultima fraza. stiam asta. dar reactia mea nu are legatura cu cat de legal sau ilegal este, ci de ce si cum este UMAN.
trei. referitor la ovestea ta, NIMENI nu a SPUS ca poezia nu-i APARTINE pustoaicei. Deci, mi-ai intarit argumentatia. Opera IMI apartine, ca altii se folosesc de ea, intram in alte discutii. dar Autorul sunt EU. Cine contesta asta este un Prost cu P mare de la P...arerea mea.