Pagini

duminică, septembrie 27, 2009

Ferrari, sau cat de prosti ne crede doamna?

OMfG:

Citat "Deşi nu avem încă o tradiţie, clientul român este împătimit, cunoaşte brandul, este rafinat, educat şi informat în momentul în care ni se adresează..."

http://www.gandul.info/life-style/cum-a-refuzat-doamna-ferrari-avansul-a-20-de-marlani-care-voiau-sa-si-traga-o-supermasina-4930622

Marketing/reclama. Cum i-a clasificat dumneai ca ar fi marlani? Auzi "modul ostentativ de a-si arata banii". Sa mor de ras , nu alta. Exista un aparat de masura in acest sens? Sau madama are doctorat in (para)psihologie, le-a facut testele de IQ, i-a pus sa faca un referat cu tema "Calutul cabrat, intre mit si realitate" apoi examenul final, cunostiinte generale despre Ferrari: istorie, modele, mecanica. Nota finala trebuia sa fie peste 7. Doar 20 nu au trecut testele? Iar restul cu Ferrari din Romania sunt numai doctori docenti? Sau intreprinzatori privati care au cladit imperii financiare in 20 de ani pornind de la un singur plan de afaceri?

Hai sa fim seriosi.

Eu cred ca doamna ar trebui sa retraga toate masinile de pe piata romaneasca, sunt 100% convins ca 99.99% din posesorii de Ferrari ar pica testele la fel ca ceilalti 20.

Niciun comentariu: